- Utvekslingsstudent i Mansfield, England 2011/12

16. mai 2012

Less than a month left now.

Lenge siden jeg har oppdatert her. Nå har jeg hatt 3 eksamener, så nå er det bare 4 igjen. Er ferdig på skolen etter min siste eksamen som er tirsdag 22. mai. Så da har jeg 3 måneder sommerferie. Herlig!

Siden sist har jeg vært hjemme i Bodø. Hadde det kjempe fint hjemme, godt å se alle igjen. Men det var også godt å komme hjem til England igjen. Etter jeg kom hjem har jeg blant annet vært på konsert med Tribes, sett The Avengers på kino, vært på byturer til både Nottingham og Mansfield, vært en del sammen med Ryan og vært opptatt med skole og eksamenslesning.

Gleder meg masse til jeg er ferdig med min siste eksamen, har mye å se fram til. Skal nyte de siste ukene her så mye jeg kan! Vet ikke helt hva jeg føler om hjemreisen, har virkelig ikke lyst å forlate alle her! Oh well, den tid den sorg.

Matilde åpna tantegave fra England :)

Var på shopping med Charlotte <3 

Konfirmanten.


På tur til Saltstraumen :)


Tribes konserten <3 


Meg og Rebecca på Rescue Rooms i Nottingham :)

Var på shoppingtur i Nottingham med Marte. Flink som vi var gikk vi på biblioteket og regnet matte i et par timer først :)

Middag på tgi Fridays :D

Det er kjempefint vær for tiden. Vår <3

1 kommentar:

  1. Hei! jeg skal gå på samme skole som deg til neste år(Samworth Church Academy ). Så jeg lurte på om det var sånn at dere måtte bruke skoleuniform der?

    SvarSlett